Antena 3 CNN Actualitate Locale Un lider important al PSD a fost demis după 21 de ani

Un lider important al PSD a fost demis după 21 de ani

o_1bfufour625njaeltd1rbl15pl8.jpg
12 Mai 2017   •   17:07

PSD Sibiu a suferit modificări masive în ultimele 24 de ore. Comitetul Executiv al PSD a Sibiu decis, joi, să demită întreaga conducere a organizației municipale Sibiu și să mute activitatea social-democraților din municipiu și județ la sediul de pe str. Brukenthal. Printre cei demiși se află și Gheorghe Suditu, care s-a aflat la conducerea Organizației Municipale a PSD Sibiu timp de 21 de ani. În locul acestuia a fost numit președinte interimar Horațiu Marin, scrie tribuna.ro. 

Decizia de a-l demite pe Gheorghe Suditu a venit, potrivit unor surse, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare ale Organizației Municipale Sibiu. Practic, în cei 21 de ani în care s-a aflat la conducere, Suditu nu și-a asumat niciodată candidatura pe vot direct uninominal, fie la Primăria Municipiului Sibiu, fie la alegerile parlamentare. 

De altfel, ca urmare a actului de insubordonare față de o decizie a Biroului Permanent al PSD, s-a decis și demiterea Biroului Municipal, fiind ales un altul interimar. Pe lângă Gheorghe Suditu au fost demiși și președinții organizațiilor de femei, de tineret, de pensionari și de studenți.

×
Subiecte în articol: PSD
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close