Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm aflat în timpul liber a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din București. Poliția îl caută pe agresor

Un jandarm aflat în timpul liber a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din București. Poliția îl caută pe agresor

jandarmeria romana
Element distinctiv pe uniforma Jandarmeriei Române. Sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Româna
de Mia Lungu    |    08 Sep 2024   •   20:55

Un jandarm care se afla în timpul liber a fost înjunghiat, duminică seara, într-o stație de tramvai din Sectorul 6 al Capitalei. Agresorul a fugit de la locul faptei și este căutat de polițiști.

Duminică, 8 septembrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 18:45, cu privire la faptul că, într-o stație de tramvai, din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agrest fizic cu un obiect tăietor-înțepător, a transmis DGPMB.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate, până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict spontan, un bărbat ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, un alt bărbat, provocandu-i mai multe răni la nivelul coapsei și la nivelul toracelui.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că victima este un jandarm aflat în timpul liber.

La fața locului a sosit și un echipaj de prim-ajutor care a transportat persoana vătămată la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale suplimentare.

Polițiștii de pe raza mai multor secții de poliție încearcă să îl identifice și să îl găsească pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close