Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fermier a fost bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani, chiar în prezența primarului

Un fermier a fost bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani, chiar în prezența primarului

BeFunky-collage - 2024-08-24T190126.662
Un fermier a fost bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani / sursă foto: Captură video TV
de R.M.    |    24 Aug 2024   •   19:06

Un fermier italian, care locuiește în județul Botoșani, a fost bătut cu bâta de viceprimarul localității Copălău, chiar în prezența primarului. Bărbatul se afla pe un teren agricol, alături de soția sa, pentru a recolta floarea-soarelui. Femeia susține că se află în conflict cu viceprimarul de mai mulți ani, după ce le-ar fi luat peste 100 de hectare de pământ din cele 360 pe care ei le lucrează.

Incidentul a avut loc joi după-amiză, într-o localitate din județul Botoșani.

Vittorio Quattrini, un fermier italian, căsătorit cu o tânără din localitate, se afla la treierat de floarea-soarelui, de pe un teren care îi aparține.

La scurt timp, la fața locului au ajuns viceprimarul comunei, fratele acestuia și un cumnat.

Aceștia ar fi început să se ia de fermier și să-l înjure. Mai apoi, viceprimarul a luat o bâtă și a început să-l lovească pe bărbat.

Soția fermierului a început să filmeze scenele violente, moment în care a fost lovită de cumnatul viceprimarului.

În zonă a ajuns și primarul comunei, însă în sprijinul agresorului fermierilor.

„A zis că mai avem terenuri să-i dăm. Ne-a adresat injurii, el era pregătit de bătaie, după cum vorbea și ce agresiune ne adresa.

Conflictul este pornit de la domnul Ivanov (n.r. primarul comunei), probabil că de data asta l-a împins pe dumnealui în față, ca să nu mai apară el”, spune soția fermierului, pentru Antena 3 CNN.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de cercetări, de concluziile medico-legale și de poziția procesuală a victimei să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Poliției.

Fermierii au depus mai multe plângeri la poliție în acest caz, dar susțin că autoritățile nu au luat măsuri.

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close