Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost prins deținutul recidivist care a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

A fost prins deținutul recidivist care a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

evadat poarta alba
Deţinutul Cataramă Ilie Cosmin este condamnat la 2 ani şi 5 luni pentru infracţiunea de influenţarea declaraţiilor | Sursa foto: Administraţia Penitenciarelor
de Alexandra Dima    |    19 Iun 2024   •   18:55

UPDATE: 18:55 Deţinutul care a evadat miercuri de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins de poliţişti pe un câmp, în apropierea Autostrăzii A2, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, în jurul orei 18,25, bărbatul care ar fi evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost depistat, pe un câmp din apropierea Autostrăzii A2, de un echipaj format din poliţişti de la Poliţia Municipiului Constanţa - Secţia 3 Poliţie, Serviciul de Ordine şi Siguranţă Publică şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa.

"Deoarece bărbatul nu s-a supus somaţiilor verbale ale poliţiştilor, pentru imobilizarea acestuia a fost efectuat un foc de avertisment în plan vertical", se mai spune în comunicatul de presă transmis de IPJ Constanţa.

Bărbatul se află acum în custodia poliţiştilor, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Conform reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, deţinutul, în vârstă de 26 de ani, a părăsit un punct de lucru de la Secţia Exterioară Valu lui Traian a penitenciarului.

 

Ştirea iniţială. Un deţinut a evadat miercuri de la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a părăsit punctul de lucru, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

"În jurul orei 12,30 un deţinut a părăsit punctul de lucru. Numele acestuia este Cataramă Ilie Cosmin, condamnat la 2 ani şi 5 luni pentru infracţiunea de influenţarea declaraţiilor", se arată într-o informare transmisă de penitenciar, potrivit Agerpres.

În vederea capturării acestuia au fost dispuse măsurile specifice, fiind formate echipe de căutare. De asemenea, unitatea de detenţie a fost pusă sub alarmă şi au fost informate Administraţia Naţională a Penitenciarelor, precum şi IPJ Constanţa şi IPF.

Deţinutul are înălţimea de 166 centimetri, statura atletică, ochi căprui, faţă ovală, ten deschis, păr negru, sprâncene arcuite, tatuaje pe mâna stângă şi gât, iar la momentul părăsirii punctului de lucru purta tricou negru, şapcă neagră, blugi trei sferturi şi adidaşi verzi marca Puma. 

Dacă îl vedeţi sunaţi la 112.


 

×
Subiecte în articol: Penitenciarul Poarta Alba evadat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close