Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cadavru a fost găsit pe un câmp din Vrancea. Ce se știe până în acest moment

Un cadavru a fost găsit pe un câmp din Vrancea. Ce se știe până în acest moment

cadavru gasit camp vrancea hangulesti
Locul de lângă localitatea vrânceană Hângulești, unde a fost găsit cadavrul. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    Vasile Dale    |    10 Aug 2024   •   12:18

Descoperire șocantă în Vrancea! Un cadavru a fost descoperit pe un câmp, lângă localitatea Hângulești din comuna Vulturu.

Polițiștii sunt la fața locului, unde au securizat perimetrul și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Oamenii legii au fost sesizati cu privire la faptul că pe un drum agricol au fost găsite mai multe fragmente de cadavru uman, mai exact fragmente osoase cu țesut și organe.

"La data de 9 august, ora 21,30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vulturu, judeţul Vrancea, cu privire la faptul că, în timp ce se întorcea de la activităţile agricole, a observat pe un drum agricol din extravilanul comunei Vulturu, sat Hânguleşti, mai multe rămăşiţe osoase. Imediat, a fost constituită o echipă de cercetare care s-a deplasat la faţa locului, unde a identificat o porţiune dintr-un craniu, precum şi alte fragmente osoase", a precizat IPJ Vrancea.

Aceștia fac acum verificări pentru stabilirea identității persoanei respective și modului în care a avut loc tragicul eveniment. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close