Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a aruncat cu mașina în mare după ce a lăsat un mesaj de adio concubinei. Trupul său a fost găsit de pompieri, în Mangalia

Un bărbat s-a aruncat cu mașina în mare după ce a lăsat un mesaj de adio concubinei. Trupul său a fost găsit de pompieri, în Mangalia

politia criminalistica si echipaje de politie in cercetari
Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare. Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    28 Oct 2024   •   16:20

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu autoturismul în mare, la Mangalia. Alarma a fost dată chiar de concubina sa care a anunţat Poliţia, după ce individul i-a spus că îşi va pune capăt zilelor. Maşina cu trupul victimei în interior a fost scoasă, luni, de pompieri din apă, informează Agerpres. 

Tragedia a avut loc în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01.56, atunci când bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a decis să îşi pună capăt zilelor aruncându-se cu maşina în mare.

Alarma a fost dată chiar de concubina bărbatului. Potrivit cunoscuților, înainte de a recurge la gestul extrem bărbatul a postat şi un mesaj pe reţelele sociale: „V-am iubit pe toți și v-am respectat cât și cum am știut. Să mă iertați", a scris el. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la data de 27 octombrie, în jurul orei 4,00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Vama Veche - 2 Mai au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relație de concubinaj, ar fi ameninţat că-şi va lua viaţa.

„Poliţiştii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum şi a autoturismului cu care acesta obişnuia să circule.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că un autoturism ar fi sărit în apele mării, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 01.56, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului şi insuliţa Mangalia", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" şi cei ai ISU Brăila au intervenit în zona Portului Mangalia, fiind scos din apă autoturismul în care era trupul bărbatului.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare. 

×
Parteneri
x close