Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat înjunghiat pe terasa unui local a fost salvat în ultima clipă de un polițist: Era în stare critică, nu am stat pe gânduri

Un bărbat înjunghiat pe terasa unui local a fost salvat în ultima clipă de un polițist: Era în stare critică, nu am stat pe gânduri

Togorean Andrei, ajutor ?ef de post la Postul de Politie din comuna Band
Am făcut exact cum am învățat la cursurile de prim-ajutor, spune polițistul care l-a salvat pe bărbatul înjunghiat în Mureş. Sursa foto: IPJ Mureş
de Claudia Popovici    |    20 Sep 2024   •   21:14

Un poliţist din comuna Band, judeţul Mureş a reuşit să-i salveze viaţa unui bărbat care a fost înjunghiat pe terasa unui local, după ce i-a aplicat de urgenţă primul ajutor. Intervenţia de salvare a fost relatată de IPJ Mureş, care, cu acest prilej, l-a felicitat pe agentul pentru felul în care a acţionat.

Incidentul a avut loc în seara de 5 septembrie, la o terasă din comuna Mădăraş, judeţul Mureş, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat. La apelul făcut la 112 a intervenit Andrei Ţogorean, ajutor şef de post la Postul de Poliţie din comuna Band. Pentru că bărbatul se afla în stare critică, agentul a decis să-i acorde imediat primul ajutor.

În paralel, autorul faptei iar a fost condus la audieri", a arătat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, într-un comunicat de presă.

„Am aplicat cârpe pe plagă pentru a opri sângerarea şi l-am poziţionat pe lateral, curăţându-i căile respiratorii, exact aşa cum am învăţat la cursurile de prim-ajutor, organizate la noi", a relatat poliţistul Andrei Ţogorean cum a acţionat în acel moment critic.

Victima a fost externată vineri din spital, fiind în stare stabilă în prezent, a precizat IPJ Mureş.

„Nu ne plac clişeele lingvistice, însă de această dată ne mândrim să spunem că al nostru coleg a fost omul potrivit la momentul potrivit", se mai subliniază în comunicatul transmis de IPJ Mureş.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close