Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Rovinari care și-a scos câinele la plimbare a făcut o descoperire tulburătoare. Poliția a intrat în alertă

Un bărbat din Rovinari care și-a scos câinele la plimbare a făcut o descoperire tulburătoare. Poliția a intrat în alertă

barbat plimba caine getty
Bărbatul a găsit un craniu care părea a fi uman. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    01 Oct 2024   •   13:05

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Bâlteni, Rovinari, și-a scos câinele la plimbare duminică și a făcut o descoperire tulburătoare. Acesta a sunat la 112, iar Poliția a intrat în alertă.

„La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localității, în zona unei foste stații de carburanți, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafață de până la 25 metri, au mai fost identificate și alte fragmente osoase”, a transmis IPJ Gorj într-un comunicat.

În aceeași zonă au fost descoperite articole vestimentare de femeie, inclusiv o pereche de ghete din cauciuc și un ceas de mână.

Obiectele au fost ridicate de la locul incidentului, iar fragmentele osoase au fost trimise la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru o constatare medico-legală, urmată de o expertiză antropologică pentru a stabili cu exactitate originea acestora.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și investighează pentru a identifica persoana ale cărei rămășițe au fost găsite lângă benzinăria abandonată.

×
Subiecte în articol: rovinari craniu IPJ Gorj
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close