Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Mureş a fost reţinut după ce a lovit cu maşina o turmă de mistreţi, s-a întors și a trecut iar peste ei

Un bărbat din Mureş a fost reţinut după ce a lovit cu maşina o turmă de mistreţi, s-a întors și a trecut iar peste ei

mistreti loviti cu masina mures
Mașina șoferului care a lovit turma de mistreți în Mureș. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    22 Iul 2024   •   23:54

Un bărbat de 36 din Mureş a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a intrat cu maşina într-o turmă de mistreţi. Şoferul a omorât şapte animale, iar acum este cercetat pentru braconaj.

Întreaga scenă a fost văzută de persoana care se ocupă de pază. În jurul orei 12:00 noaptea, o maşină suspectă a apărut în zonă, iar pentru că aceste incidente s-au mai întâmplat, paznicul a decis să îi urmărească.

„Mașina din față a plecat cu mare viteză spre direcția unde erau mistreții. A intrat cu viteză mare direct în turma de mistreți, și-a continuat deplasarea câteva sute de metri, s-a întors înapoi și a trecut peste toți mistreții care au rămas în agonie acolo jos. Și-au confecționat mașinile cu bare rezistente pentru așa ceva, dotate pentru a lovi animale”, a relatat paznicul, la Antena 3 CNN.

Atacatorii au omorât şapte animale. Imediat după, au încercat să fugă, dar au fost urmăriţi de paznic, care a alertat Poliţia. Pagubele se ridică la câteva mii de euro.

Bărbatul este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj.

×
Subiecte în articol: mures turmă de mistreți
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close