Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Medgidia și-a luat amanta ostatică și amenința că o omoară cu furculița

Un bărbat din Medgidia și-a luat amanta ostatică și amenința că o omoară cu furculița

barbat amanta medgidia
Cei doi erau amanți, iar motivul pentru bărbatul care ar fi recurs la aceste gesturi era gelozia. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    02 Sep 2024   •   09:06

Intervenție ca-n filme a poliţiştilor la Medgidia. Un bărbat şi-a răpit amanta duminică seară şi a ameninţat-o că aruncă în Canalul Dunăre Marea Neagră, folosindu-se de o furculiță. Individul avea ordin de protecţie emis de poliţie, dar nu a ţinut cont de el.

„La data de 2 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, bărbatul ar fi condus-o în mod forțat pe concubina sa, în vârstă de 48 de ani, pe faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră din municipiul Medgidia, sub amenințarea unui obiect tăietor-înțepător, adresându-i în mod repetat amenințări cu acte de violență și tulburând ordinea și liniștea publică.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 2 septembrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală”, a transmis Poliția din Medgidia.

Cei doi erau amanți, iar motivul pentru bărbatul care ar fi recurs la aceste gesturi era gelozia.

Potrivit surselor, obiectul ascuțit pe care îl folosea pentru a o amenința pe femeie era o furculiță.

Erau amanți și locuiau în zona. Bărbatul era gelos

×
Subiecte în articol: Medgidia amanta ostatică furculiţa
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close