Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat degerat a murit, după ce a fost ținut trei zile în spitalul din Motru fără să fie operat. Medicul are o explicație șocantă: „Ieşeam din tură!”

Un bărbat degerat a murit, după ce a fost ținut trei zile în spitalul din Motru fără să fie operat. Medicul are o explicație șocantă: „Ieşeam din tură!”

Un bărbat degerat a murit, după ce a fost ținut trei zile în spitalul din Motru fără să fie operat. Medicul are o explicație șocantă: „Ieşeam din tură!”
de S.T.    |    14 Dec 2018   •   08:54

Caz revoltător într-un spital municipal din Gorj. Un bărbat internat cu cangrenă şi degerături a murit după ce a fost ţinut timp de trei zile, la Spitalul Municipal Motru, fără să fie operat.

Dus la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu, omul de 69 de ani și-a dat ultima suflare pe masa de operaţie.

Era în şoc septic şi, pentru a i se salva viaţa ar fi trebuit operat chiar din prima zi în care a fost dus la spitalul din Motru, spun medicii de la Târgu Jiu.

Medicul din Motru are o explicaţie şocantă! Nu l-a operat pentru că ieşea din tură şi mai mult, anestezistul era în concediu, scrie adevărul. ro.

Doctorul susţine că a încercat să-l transfere de mai multe ori în decursul celor trei zile, însă pacientul a fost o victimă a sistemului. Familia, în schimb, îl acuză că nu a făcut nimic ca să-i salveze viaţa și a anuntat deja că a luat legătura cu un avocat şi va depune plângere la Parchet, la Colegiul Medicilor şi la Ministerul Sănătăţii.

Şi Conducerea Spitalului Municipal din Motru a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: spital Gorj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close