Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 47 de ani, aflat în stare de ebrietate, și-a înjunghiat nepotul

Un bărbat de 47 de ani, aflat în stare de ebrietate, și-a înjunghiat nepotul

Un bărbat de 47 de ani, aflat în stare de ebrietate, și-a înjunghiat nepotul
15 Mar 2019   •   10:38

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut, joi seara, pentru tentativă de omor şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce, pe fondul consumului de alcool, acesta şi-a înjunghiat nepotul, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

"În data de 13 martie, în jurul orei 21,00, aflându-se la locuinţa sa, inculpatul a avut o altercaţie spontană, pe fondul consumului de alcool, cu nepotul său, căruia i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona abdominală, creând o plagă penetrantă ce a dus la un şoc hemoragic, fiind necesară transportarea victimei la spital. Bărbatul a fost reţinut joi seara, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Angela Van.

Conform poliţiştilor, serviciul de ambulanţă a fost solicitat, miercuri seara, pentru a acorda primul ajutor unei persoane aflate în stare de ebrietate. Bărbatul a fost găsit pe prispa casei, iar după ce a fost examinat, medicii au constatat că acesta avea o plagă deschisă în zona abdominală.

"La data de 13 martie, ora 21,32, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 38 de ani are nevoie de o ambulanţă întrucât se află într-o stare avansată de ebrietate. Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificat bărbatul în cauză, care se afla întins pe prispa imobilului, iar cu ocazia examinării de către echipajul de ambulanţă s-a constatat faptul că acesta prezenta la nivelul abdomenului o plagă deschisă", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani, în şoc hemoragic, pentru a primi îngrijiri medicale, dar pentru că se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a putut oferi date cu privire la împrejurările care au dus la producerea rănilor.

Ulterior, din cercetările poliţiştilor a rezultat că acesta fusese înjunghiat chiar de unchiul său, în casa căruia locuia de mai mulţi ani, şi care a chemat ambulanţa motivând că nepotul său a băut prea mult. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat injunghiat ebrietate
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close