Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a pus viața mai multor șoferi în pericol: Circula haotic cu căruța, pe un drum național din Târgoviște

Un bărbat a pus viața mai multor șoferi în pericol: Circula haotic cu căruța, pe un drum național din Târgoviște

BeFunky-collage (35)
Bărbatul circula haotic cu căruța pe DN 72 | Sursă foto: Captură video Facebook
de Andreea Ştefan    |    24 Iul 2024   •   16:28

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a pus viața mai multor șoferi în pericol, miercuri. Acesta a circulat haotic cu căruța, intrând pe contrasens, pe drumul național 72 din Târgoviște. Poliția s-a autosesizat, iar bărbatul s-a ales cu o amendă.

În imaginile surprinse pe camera de bord a unei mașini se poate observa cum căruța merge haotic, apoi intră pe contrasens, forțând șoferii să încetinească brusc și să tragă pe dreapta, pentru a evita o tragedie.

Imagini ireale surprinse pe DN72 în dreptul localității Viișoara https://targovistenews.ro/live/imagini-ireale-surprinse-pe-dn-72-la-viisoara-si-dumbrava-un-carutas-scapat-de-sub-control-spaima-soferilor/

Publicată de Liviu Lazar pe Marţi, 23 iulie 2024

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște s-au sesizat și au identificat, pe Șoseaua Găești, conducătorul atelajului hipo, respectiv un bărbat de 45 de ani, din Priseaca.

Pentru ca a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, dar și pe a lui, prin nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.970 de lei, respectiv pentru lipsa cărții de identitate, pentru că emana halenă alcoolică și a refuzat testarea în vederea măsurării alcoolului pur în aerul expirat, conducea vehiculul pe axul drumului public, constituind un real pericol, nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescente, iar atelajul nu avea sisteme de iluminare față-spate.

De asemenea, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au efectuat verificări, fără a fi constatate urme vizibile de violență asupra animalului. 

În plus, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 13.500 de lei, pentru că animalul nu beneficiază de asistență medicală necesară, iar proprietarul nu deține documente sanitar veterinare pentru cabalină”, a transmis IPJ Dâmbovița.

×
Subiecte în articol: Targoviste caruta IPJ Dâmboviţa
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close