Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 13 ani a dispărut în Sovata. Autoritățile au emis mesaj RO-Alert

Un băiat de 13 ani a dispărut în Sovata. Autoritățile au emis mesaj RO-Alert

minor disparut sovata
Fazakas Bence are 13 ani și ar fi dispărut în timp ce se afla cu un grup organizat într-o zonă de pădure din Sovata / sursă foto: Poliția Română
de R.M.    |    22 Oct 2024   •   16:42

Un băiat în vârstă de 13 ani a dispărut marți, 22 octombrie, din orașul Sovata, județul Mureș. Poliția face apel la populație pentru a ajuta la găsirea acestuia și a fost emis mesaj RO-Alert.

Potrivit autorităților, la momentul dispariției sale acesta ar fi fost îmbrăcat cu geacă de culoare albastră sau verde închis și pantaloni închiși la culoare.

Autoritățile au emis mesaj RO-Alert.

„Astăzi, 22 octombrie 2024, în jurul orei 13:35, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata au fost sesizați prin apel 112 de către un cadru didactic cu privire la faptul că, minorul FAZAKAS BENCE, de 13 ani, din Miercurea Nirajului, ar fi dispărut, în timp ce se afla cu un grup organizat într-o zonă de pădure din Sovata, ieșire către Eremitu (Săcădat).

Au fost constituite de îndată echipe operative de căutare, fiind solicitate în sprijin efective de jandarmi și salvatori ISU.

Totodată, la activitățile de căutare participă reprezentanți Salvamont și paznici de vânătoare, fiind folosit de către  polițisti și un câine de urmă.

Semnalmentele minorului: înălțime aproximativ 1,40, greutate aproximativ 40 kg, părul șaten și creț.

Din verificările efectuate cu privire la vestimentația minorului, la momentul dispariției sale acesta ar fi fost îmbrăcat cu geacă de culoare albastră sau verde închis și pantaloni închiși la culoare.
                              
Persoanele care pot oferi informaţii despre minor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au transmis autoritățile.

×
Parteneri
x close