Antena 3 CNN Actualitate Locale Un autocar cu 52 de pasageri ucraineni a luat foc pe podul de la Brăila

Un autocar cu 52 de pasageri ucraineni a luat foc pe podul de la Brăila

incendiu autocar pod braila isu braila
Şoferul şi cei 35 de pasageri s-au autoevacuat și nu au existat victime | Sursă foto: ISU Brăila
de Andreea Ştefan    |    15 Iul 2024   •   21:35

Un autocar cu 35 de cetăţeni ucraineni a luat foc luni, pe podul peste Dunăre de la Brăila, şoferul şi pasagerii reuşind să se autoevacueze la timp.

Update 22:30 Traficul pe podul de peste Dunăre dintre judeţele Brăila şi Tulcea a fost reluat luni seară, după ce un autocar în care se aflau câteva zeci de persoane din Ucraina a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Potrivit autorităţilor, autocarul în care se aflau 52 de pasageri ucraineni şi doi şoferi a luat foc în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică în compartimentul motor, iar călătorii care s-au autoevacuat înainte de declanşarea incendiului au fost transportaţi în condiţii de siguranţă la Sala Polivalentă din municipiu, până la preluarea acestora de către un alt autocar.

---

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, incendiul a izbucnit la autocar pe podul peste Dunăre Brăila - Tulcea.

Şoferul şi cei 35 de pasageri s-au autoevacuat și nu au existat victime, notează Agerpres.

La faţa locului au intervenit o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la ISU Brăila şi o ASAS de la ISU Tulcea - subunitatea din Măcin.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) anunţă că traficul pe pod este blocat în totalitate.

Două microbuze ale ISU Brăila vor transporta pasagerii aflaţi în autocarul care a luat foc luni, pe podul peste Dunăre, la Sala Polivalentă din municipiu, până la preluarea acestora de către un alt autocar.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au revenit cu noi informaţii privind numărul persoanelor aflate în autocar, fiind vorba despre 52 de pasageri ucraineni şi doi şoferi.

„Incendiul la autocar a fost lichidat. Se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative”, a informat sursa citată.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close