Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al unei bănci din Cluj a furat 800.000 de lei din conturile clienților și i-a virat către două firme ale rudelor sale

Un angajat al unei bănci din Cluj a furat 800.000 de lei din conturile clienților și i-a virat către două firme ale rudelor sale

Un angajat al unei bănci din Cluj este cercetat după ce, timp de 5 ani, ar fi furat 800.000 de lei din conturile clienţilor şi i-ar fi transferat către două firme deţinute de rudele sale. Bărbatul este acuzat de spălare de bani.

de Cristi Georgescu    |    30 Mai 2024   •   11:35

Potrivit datelor din anchetă, faptele comise de angajatul băncii s-au întâmplat în perioada 2017-2022, la o unitate financiar-bancară din Cluj-Napoca.

Concret, bărbatul a creditat două societăți comerciale care sunt administrate de membri ai familiei sale, cu bani din conturile altor clienți ai băncii.

Oamenii legii au descins în casa angajatului de la bancă pentru a căuta probe necesare în continuare a anchetei.

Suma se ridică la 800.000 lei. Prejudiciul însă, urmează să fie calculat pe baza probelor și documentelor care au fost găsite și ridicate în urma perchezițiilor domiciliare.

În ceea ce privește cele două firme în conturile cărora ar fi intrat banii privați, acestea au ca obiect de activitate domeniul industriei alimentare, producției de software și închiriere de autovehicule.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close