Antena 3 CNN Actualitate Locale Trupul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, la marginea drumului. Poliția din Vaslui este în alertă

Trupul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, la marginea drumului. Poliția din Vaslui este în alertă

cadavru geamantan vaslui
Cadavru găsit la marginea drumului, la Vaslui. Sursă foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Lili Trifu    |    16 Iul 2024   •   07:36

Polițiștii din Vaslui sunt în alertă după ce un apel la 112 anunța că trupul unui bărbat a fost găsit abandonat într-un geamantan pe marginea drumului.

Este vorba despre cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani. 

Descoperirea macabră a fost făcută la marginea unui drum din satul Pungești, județul Vaslui, de un sătean. Corpul neînsuflețit era în stare avansată de putrefacție.

Cadavrul a fost preluat de polițiști și transportat la Institutul de medicină legală din Vaslui pentru necropsie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor deosebit de grav.

”La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drumul sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul șef al  Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Totodată, la fața locului s-a deplasat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicatul poliției.

 

 

×
Subiecte în articol: Vaslui cadavru geamantan
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close