Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă șocantă în București: O mamă și doi copii au fost găsiți morți în apartament. Două cadavre erau băgate în saci

Crimă șocantă în București: O mamă și doi copii au fost găsiți morți în apartament. Două cadavre erau băgate în saci

tripa crima bucuresti mama copii
Criminaliștii ajunși la locul crimei, pe Calea Moșilor din București. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    06 Aug 2024   •   19:58

O mamă și doi dintre copiii săi au fost găsiți morți într-un apartament de pe Calea Moșilor din București. Cele trei victime ar fi fost ucise cu sânge rece chiar în casă. Două dintre cadavre au fost găsite în saci.

Update 20:30 Potrivit surselor Antena 3 CNN, femeia locuia în casă împreună cu cei patru copii, trei băieți, dintre care doi gemeni și o fată. Principalul suspect este unul dintre frații gemeni, cunoscut cu probleme psihice. Acesta și-ar fi omorât întâi fratele, apoi mama și sora, apoi a rămas în casă cu cadavrele.

Când fratele său geamăn a ajuns acasă de la serviciu și nu i s-a răspuns la ușă, a sunat la 112. În momentul în care poliția a intrat în apartament, l-au găsit pe geamănul ucigaș lângă trupurile neînsuflețite.

Unii vecini spun că criminalul ar fi consumat și droguri și că auzeau deseori țipete în casă, iar azi dimineață s-ar fi auzit țipetele surorii acestuia.

Știrea inițială: Potrivit primelor informații, doi suspecți se află în custodia poliției și au fost duși la audieri. Aceștia ar fi chiar doi dintre fii femeii ucise.

Vecinii celor trei au declarat, pentru Antena 3 CNN, că unul dintre suspecți ar fi avut interdicție de a se apropia de cele trei victime.

Apelul la 112 ar fi fost dat de unul dintre cei doi suspecți, iar cei doi ar fi fost găsiți de polițiști pe holul blocului, în fața ușii apartamentului în care a avut loc crima.

Criminaliștii se află în acest moment la fața locului și cercetează împrejurările în care a fost comisă crima.

 

×
Subiecte în articol: triplă crimă București
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close