Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei oameni au murit şi alţi cinci sunt răniţi, după ce o maşină a intrat într-o autoutilitară, pe DN 6

Trei oameni au murit şi alţi cinci sunt răniţi, după ce o maşină a intrat într-o autoutilitară, pe DN 6

accident giurgiu antena 3 cnn
Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    03 Iul 2024   •   08:19

Trei oameni au murit şi alți cinci au fost răniți, într-un accident rutier, produs marţi seară, pe Drumul Național 6, în localitatea Valea Plopilor, din judeţul Giurgiu.

Şoferul unei maşini ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o autoutilitară. 

Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze.

Celelalte victime au fost transportate la spital în stare gravă, iar circulaţia a fost blocată mai mult de o oră.

Este vorba despre cinci persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 38 de ani, care au fost preluate de echipajele medicale şi duse la spitale din Capitală.

„ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină pe DN 6, între localităţile Valea Plopilor şi Stâlpu, în urma producerii unui accident între un autoturism şi o autoutilitară. 

La faţa locului s-au deplasat 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic de la ISU Giurgiu, patru echipaje de la Ambulanţa Giurgiu, una de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, una de la ISU Bucureşti-Ilfov, una de la Ambulanţa Teleorman, precum şi un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare. 

Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de ISU Giurgiu.

×
Subiecte în articol: accident Giurgiu morti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vasile Bănescu s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al BOR
x close