Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei adolescenți acuzați că au violat o fostă colegă de clasă riscă 12 ani de închisoare

Trei adolescenți acuzați că au violat o fostă colegă de clasă riscă 12 ani de închisoare

Trei adolescenți acuzați că ar fi violat o fostă colegă de clasă riscă să petreacă 12 ani după gratii.

Trei adolescenți acuzați că au violat o fostă colegă de clasă riscă 12 ani de închisoare
Sursa foto: Pixabay
04 Iun 2020   •   12:33

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) i-a trimis pe banca acuzaţilor pe cei trei adolescenţi. În noaptea de 15 spre 16 martie 2020, aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu fosta colegă de clasă, iar apoi ar fi profitat de ea, fără să țină cont de faptul că nu-și putea exprima voința.

Dosarul a fost iniţial investigat de Inspectoratul de Poliţie Taraclia şi Procuratura raionului Taraclia, iar ulterior, la 25 martie curent, dosarul a fost retras din procedură şi transmis în gestiunea Direcţiei Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor PCCOCS. Concomitent, pe dosar a fost format un grup de urmărire penală, care inlude şi angajaţi ai organelor de drept din Taraclia. În condiţiile celor stabilite şi în vederea asigurării efectuării urmăririi penale fără impedimente, s-a decis reţinerea şi ulterior arestarea persoanelor implicate în comiterea faptei, măsură care a rămas în vigoare până la moment, potrivit Adevărul.

După ce a fost obținută analiza probelor pe dosar și a expertizelor-medico legle, cei tei adolescenți au fost puși sub acuzare pentru viol și satisfacerea poftei sexuale în forme perverse.

În cazul în care vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să petreacă între 5 și 12 ani la închisoare.
 

×
Subiecte în articol: Taraclia
Cele mai noi știri
Parteneri
x close