Antena 3 CNN Actualitate Locale Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat în Crângaşi au fost arestaţi preventiv

Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat în Crângaşi au fost arestaţi preventiv

Cei doi tineri acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat în Crângaşi au fost arestaţi preventiv
Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat în Crângaşi au fost arestaţi preventiv
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   17:46

Potrivit unor surse judiciare, marţi seara, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică.

Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 46 de ani. Situaţia a degenerat într-un conflict fizic.

Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului, iar victima a decedat.

Conform unui comunicat al Parchetului Capitalei, agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniştii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecţii, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul bărbatului. La agresiuni au asistat multe persoane - pietoni şi conducători auto.

În spaţiul public a apărut o înregistrare de la bordul unei maşini aflate în trafic, care surprinde atacul tinerilor asupra bărbatului, în timp ce acesta din urmă era prăbuşit pe carosabil.

Cei doi tineri s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close