Antena 3 CNN Actualitate Locale Tentativa de jaf armat la o bancă din Iași, eșuată în 15 minute. Suspectul principal este de negăsit de aproape 40 de ore

Tentativa de jaf armat la o bancă din Iași, eșuată în 15 minute. Suspectul principal este de negăsit de aproape 40 de ore

jaf armat bcr iasi
Tentativă de jaf armat la o bancă din Iași. Sursă foto: Captură video
de Paul Ciurari    |    28 Sep 2024   •   10:33

Bărbatul care a intrat înarmat într-o bancă din Iaşi, pentru a comite un jaf, este de negăsit de două zile. Anchetatorii refac traseul individului cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe stradă şi au găsit mai multe imagini cu suspectul înainte de jaful ratat, care nu a durat mai mult de 15 minute. Nu se ştie încă dacă bărbatul avea complici şi nici măcar dacă pistolul folosit să-i ameninţe pe angajaţii băncii era sau nu unul real.

15 minute a durat jaful ratat din Iaşi. 15 minute de teroare pentru cei 3 angajaţi ai băncii ameninţaţi cu un pistol. Atacatorul a plecat fără pradă, pentru că, în mod surprinzător, în bancomat nu erau bani. 

Au trecut aproape 40 de ore de la incident, iar poliţiştii îl caută şi acum. Individul a intrat în bancă cu o geantă de mână, îmbrăcat cu un sacou şi a scos o armă pe care a îndreptat-o spre unul dintre funcţionari.

A acţionat ca-n filme. S-a deghizat, cel mai probabil mustaţa era una lipită, la fel şi barba. Purta ochelari mari de soare şi şapcă trasă pe ochi.

Angajaţii au alertat poliţia la 30 de minute după ce tâlharul a fugit din bancă, timp suficient pentru acesta să se facă nevăzut. Angajații băncii au anunțat mai întâi la sediul central din București și abia apoi au dat alarma la poliție.

Anchetatorii refac traseul individului cu ajutorul camerelor de supraveghere stradale şi au găsit mai multe imagini cu suspectul înainte de jaful ratat. Însă nu s-au făcut publice deocamdată alte detalii cu privire la direcţia în care a luat-o sau de unde venea bărbatul și nici date despre eventuali complici.

Nu se știe până la acest moment dacă pistolul folosit era unul real sau de jucărie. În plus, nici amprentele analizate până acum nu au condus la identificarea acestuia.

Individul este un bărbat de 40-45 de ani, în jur de 1,70 - 1,80 m înălțime, ten măsliniu, față ovală, cu o constituție corpolentă, în jur de 90-100 de kilograme și a vorbit în limba română cu angajații băncii.

×
Subiecte în articol: jaf armat Iași banca
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close