Antena 3 CNN Actualitate Locale Tataie Ion, de 93 de ani, și soția lui traversează două dealuri pentru o pâine și trăiesc fără curent electric. Gestul impresionant făcut de polițiști pentru a le face viața mai ușoară

Tataie Ion, de 93 de ani, și soția lui traversează două dealuri pentru o pâine și trăiesc fără curent electric. Gestul impresionant făcut de polițiști pentru a le face viața mai ușoară

o_1d7mirfbrqcqjf817pq6c714gec.jpg
Sursa foto: foto- Facebook/ Poliția Română
05 Apr 2019   •   14:19

Tataie Ion, de 93 de ani, trăiește împreună cu soția lui, de aproape 90 de ani, în Piscul Reghiului din județul Vrancea, în niște condiții greu de imaginat. 

În ciuda faptului că nu au nici măcar curent electric, că muncesc din greu pentru a putea supraviețui, că trebuie să traverseze două dealuri ca să cumpere o pâine, cei doi bătrâni nu se plâng niciodată. 

Întrebat de un polițist cum reușește să ia legătura cu vecinii atunci când are nevoie de ajutor, reacția bătrânului a fost „bat gongul, tată, bat gongul”.

Impresionați de povestea celor doi, polițiștii au făcut un gest demn de laude pentru ei. Au făcut reparații la casă, au văruit, au tăiat și aranjat lemnele pentru foc, au plantat flori și le-au umplut cămăruța de provizii. 

×
Subiecte în articol: Vrancea politist
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close