Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără salvată de poliţişti, după ce a fost răpită dintr-o staţie de autobuz şi dusă într-o casă, în Urlaţi

Tânără salvată de poliţişti, după ce a fost răpită dintr-o staţie de autobuz şi dusă într-o casă, în Urlaţi

O tânără de 29 de ani a fost salvată de poliţişti, astăzi, după ce a fost răpită dintr-o staţie de autobuz şi dusă într-o casă, în oraşul Urlaţi din judeţul Prahova.

tanara rapita urlati prahova
Tânără salvată de poliţişti, după ce a fost răpită dintr-o staţie de autobuz şi dusă într-o casă, în Urlaţi Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    13 Oct 2021   •   22:38

Tânăra a fost răpită de pe stradă, dintr-o staţie de autobuz, în această dimineaţă, cel mai probabil în timp ce se îndrepta către locul de muncă.

Aceasta vorbea la telefon cu mama ei în momentul în care fostul ei iubit a luat-o din staţie şi a dus-o la el acasă. Pentru că fiica nu i-a mai răspuns la telefon, mama tinerei a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a reclamat totul.

Poliţiştii au plecat imediat la adresa indicată de femeie, au spart uşa şi au salvat-o pe tânăr, după ce au negociat cu fostul ei iubit, care era înarmat cu un cuţit şi o ameninţa pe femeie.

"La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol, cunoscând faptul că fostul concubin a luat-o din stația de autobuz, iar aceasta nu îi mai răspunde la telefon. 

În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului. 

Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință, unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un obiect tăietor- înțepător.

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări, s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cerecetărilor. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

×
Subiecte în articol: Urlați prahova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close