Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără găsită moartă într-o cameră de hotel din Constanța. Camerista a fost cea care a dat alerta

Tânără găsită moartă într-o cameră de hotel din Constanța. Camerista a fost cea care a dat alerta

Tragedie în Constanța. O femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită fără viață în camera unui hotel.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   22:44

O tânără de 33 de ani din Constanța a fost găsită spânzurată în mansarda unui hotel, de o cameristă. Tânăra se cazase cu o seară înainte.

În urma sa, nu a lăsat niciun bilet de adio, care să-i justifice alegerea dramatică.

Citește și: ”De azi eşti o amintire, puiule. Trebuia pe mine să mă ia Dumnezeu” Un băiețel de 5 ani a murit după ce a căzut în piscina hotelului, unde era cazat în vacanță împreună cu părinții și sora lui 

”La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani. Personalul medical a declarat decesul acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: tanara spanzurata hotel Constanța
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close