Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul din Slatina, care a omorât un bătrân pe trecerea de pietoni, este fiul unui avocat şi doar ce obţinuse o dovadă de circulaţie de la procuror

Tânărul din Slatina, care a omorât un bătrân pe trecerea de pietoni, este fiul unui avocat şi doar ce obţinuse o dovadă de circulaţie de la procuror

Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a omorât un bătrân pe o trecere de pietoni din Slatina, este fiul unui avocat şi în momentul accidentului el avea permisul reţinut, însă doar ce obţinuse o dovadă de circulaţie de la procuror.

New Project (1)
Sursa foto: Facebook | Slatina, orasul fermecat
de Loredana Chimoiu    |    22 Aug 2021   •   16:34

Tânărul din Slatina este fiul unui avocat, iar ieri dimineaţă, în momentul cumplitului accident, el avea permisul de conducere reţinut pentru un alt accident în care a fost implicat în anul 2019, atunci când a şi fugit de la locul accidentului.

Cu toate acestea, el a reuşit să obţină de la procurorul care îl ancheta o dovadă de circulaţie.

În anul 2019, tânărul a lovit cu maşina un alt om, iar poliţiştii i-au reţinut permisul şi i-au dat o dovadă fără drept de a mai conduce. Totuşi, el a obţinut de la procuror permisiunea de a urca din nou la volan.

Legislația actuala care reglementează situaţiile apărute pe perioada stării de urgenţă şi ulterior a stării de alertă l-a avantajat, astfel că de anul trecut acesta nu a mai fost obligat să revină lunar la procuror pentru reînnoirea respectivei dovezi.

Așa ca el circula ieri fără sa încalce legea. Tânărul, fiu al unui avocat, ar urma să se căsătorească cu fiica unui poliţist cercetat pentru luare de mită.

Un bărbat a fost aruncat în aer după ce a fost lovit de o maşină pe zebră, s-a rotit de câteva ori, apoi a căzut pe asfalt, în Slatina

Bătrân spulberat pe trecerea de pietoni, accident cumplit în Slatina

"La data de 21 august a.c., ora 09.35, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul București. 

În urma coliziunii, pietonul a decedat.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Slatina accident
Parteneri
x close