Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 19 ani mort într-un accident teribil pe DN 1, la Vlădeni, Brașov

Tânăr de 19 ani mort într-un accident teribil pe DN 1, la Vlădeni, Brașov

Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident teribil pe DN 1, în satul Vlădeni din Brașov. Alte trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate de urgență la spital.

o_1e2sub1r611bbb2vgra48b1g6tb.jpg
Sursa foto: ISU Brașov
08 Mar 2020   •   13:27

Două mașini au fost implicate în accidentul din care au rezultat patru victime, pe DN 1, în satul Vlădeni din comuna Dumbrăvița, județul Brașov.

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața iar un altul de aceeași vârstă, este în stare gravă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral și este inconștient, a transmis ISU Braașov

Celelalte victime, o femeie de 55 de ani și un tânăr de 21 de ani, au suferit mai multe traumatisme, dar au fost transportați la spital conștienți.

"La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și un echipaj SAJ, precum și o autospeciala de la SVSU. S-a intervenit pentru descarcerarea a două persoane și s-a acordat asistența medică la necesară la fața locului de către personalul medical. Trei victime au fost transportate la spital", au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Traficul pe DN1 este blocat, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vlădeni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close