Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viaţă şi moarte, după un teribil accident în Blejoi, lângă Ploieşti

Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viaţă şi moarte, după un teribil accident în Blejoi, lângă Ploieşti

Un tânăr de 19 ani a murit, iar un altul de aceeaşi vârstă se zbate între viaţă şi moarte, după un teribil accident în Blejoi, lângă Ploieşti.

accident blejoi ploiesti 16 octombrie 2021
Un tânăr a murit, iar altul se zbate între viaţă şi moarte, după un teribil accident în Blejoi, lângă Ploieşti Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova
de Cristi Georgescu    |    16 Oct 2021   •   23:22

Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, a murit, în această seară, într-un cumplit accident produs pe strada Vega din Blejoi, lângă Ploieşti.

Cel mai probabil, din cauza vitezei, a carosabilului umed şi a lipsei de experienţă, şoferul de 19 ani a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului, atât şoferul, cât şi prietenul său, un tânăr de aceeaşi vârstă care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, au suferit răni foarte grave şi au rămas încarceraţi, ambii fiind inconştienţi.

Martori la accident, alţi şoferi aflaţi în zonă au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, poliţişti rutieri, dar şi echipaje medicale.

Cei doi au fost scoşi de pompieri din maşina distrusă, iar medicii i-au intubat şi i-au transportat de urgenţă la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, şoferul a murit.

Prietenul său se zbate acum între viaţă şi moarte, cu numeroase răni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: Ploiești Blejoi accident
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close