Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Brașov, fără permis, arestat după ce a furat o mașină. Era specializat în furtul de bunuri din autoturisme

Tânăr din Brașov, fără permis, arestat după ce a furat o mașină. Era specializat în furtul de bunuri din autoturisme

Un tânăr din Brașov a fost reținut de polițiști, după ce a furat bunuri din mai multe autoturisme, dar și o mașină pe care a condus-o fără să aibă permis auto.

tanar Brasov
Tânăr din Brașov, fără permis, reținut după ce a furat o mașină. Bărbatul era specializat în furtul de bunuri din autoturisme Sursa foto: profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   23:25

Polițiștii din Zărnești, județul Brașov,  au fost sesizați, încă din luna aprilie, în legătură cu mai multe fapte de furt și tentative de furt din autoturisme, dar și cu privire la furtul unei mașini.

Investigațiile au arătat că faptele sesizate aveau un mod de operare asemănător, iar autorul faptelor s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani.

Se pare că bărbatul din Zărnești căuta autoturisme lăsate cu portierele neasigurate, apoi fura bunurile pe care le găsea în interior.

Mai mult, la un moment dat, bărbatul a găsit un autoturism care avea cheia în contact și a decis să plece la o plimbare, deși nu deține permis de conducere.

Citește și: Un român a încercat să scoată din țară migranți ascunși în portbagaj. Cum a fost prins

De asemenea, tânărul a sustras mai multe bunuri, carduri bancare și bani, dintr-o locuință, însă nu înainte de a verifica cele două mașini aflate în curtea casei.

"Având în vedere complexitatea activității infracționale pentru care este cercetat tânărul, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se dispune soluție legală la finalizarea acestora”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poiție Județean Brașov, potrivit bizbrasov.ro.

×
Subiecte în articol: Brașov tanar furt autoturisme
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close