Antena 3 CNN Actualitate Suspectat de două crime atroce, "Şacalul" din Constanța vrea să fie judecat în libertate. La instanță a ajuns doar iubita lui

Suspectat de două crime atroce, "Şacalul" din Constanța vrea să fie judecat în libertate. La instanță a ajuns doar iubita lui

sacalul suspectat de crime in constanta
Suspectat de două crime atroce, "Şacalul" din Constanța vrea să fie judecat în libertate.FOTO Captură video Antena 3 CNN
de G.M.    |    17 Sep 2024   •   10:55

"Şacalul", bărbatul acuzat că a omorât două tinere în Constanţa, cere de pe patul de spital să fie pus în libertate. Decizia se va judeca în lipsa inculpatului care este internat la spitalul penitenciarului Poarta Albă. 

Bărbatul nu recunoaşte faptele şi a contestat mandatul de arestare emis pe numele său de judecătorii de la Tribunalul Constanța.

Contestația lui se află pe masa judecătorilor Curții de Apel Constanța, instanță ce va lua o decizie definitivă.

"Șacalul", bărbatul arestat în cazul crimelor de la Constanța, cere să fie pus în libertate. Contestația lui se află pe masa judecătorilor Curții de Apel Constanța, instanță ce va lua o decizie definitivă.

Marți, la instanţă a ajuns concubina lui, despre care procurorii spun că ştia de orori. Arestată preventiv pentru tăinuire și favorizarea infractorului ea nu mai comunică cu anchetatorii.

Victimele acestui caz sunt două femei (Denisa și Delia): una din județul Tulcea, găsită decedată într-un apartament din Constanța la mijlocul lunii iulie, și alta, al cărei trup a fost descoperit între localitățile Mihai Viteazu și Sinoe pe 4 septembrie.

În caz este implicat și un copil de 15 ani, care ar fi fost forțat să ajute inculpații. Mai precis, minorul, care este copilul femeii reținute, și care se află în grija Protecției Copilului, ar fi ar fi participat la transportul victimei din Timișoara și la ștergerea urmelor, după cum spun procurorii.

×
Subiecte în articol: crime Constanța proces Șacalul
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close