Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul care a murit carbonizat în accidentul cu cisterna, din Brăila, era polițist

Șoferul care a murit carbonizat în accidentul cu cisterna, din Brăila, era polițist

Tânărul de 22 de ani fusese declarat apt, de curând, de către psihologul unităţii

Șoferul care a murit carbonizat în accidentul cu cisterna, din Brăila, era polițist
Surse: Șoferul care a murit în accidentul cu cisterna, din Brăila, era polițist și a vrut să își ia viața
de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    06 Iun 2024   •   12:53

Apar noi detalii terifiante despre șoferul care a intrat cu mașina într-o cisternă pe un drum din Brăila. Bărbatul aflat la volan era polițist și potrivit unor surse ar fi încercat să se sinucidă.

Potrivit șoferului autocisternei,  autoturismul care venea pe contrasens ar fi avut timp să se redreseze însă, din contră, șoferul acestuia a accelerat și s-a lovit frontal în cisterna care transporta zeci de tone de benzină.

Ipoteza unei sinucideri este luată în calcul de anchetatori. În urma accidentului bărbatul a fost carbonizat. Din acest motiv, au fost prelevate probe ADN și se așteaptă rezultatele de laborator pentru a fi stabilită cu exactitate identitatea acestuia.

Potrivit unor surse dar și a fostului șef de Poliție Brăila victima accidentului este un polițist în vârstă de 22 de ani care nu se află la prima tentativă de sinucidere.

Ieri ar fi fost prima zi în care ar fi fost lăsat să se întoarcă la muncă. Psihologul unității de poliție a spus că acesta este apt pentru serviciu.

Dacă se va confirma că este vorba despre acest polițist de 22 de ani, atunci va trebui să se desfășoare și o anchetă internă în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila pentru a se stabili dacă au fost urmate toate protocoalele și dacă bărbatul era într-adevăr apt de muncă.

Până nu vin rezultatele ADN, reprezentanții poliției refuză să facă vreun comentariu oficial.

×
Subiecte în articol: mort Brăila cisterna accident politist
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Terenuri care costă cât o ceașcă de cafea pe metru pătrat
x close