Majoritatea conservelor, fie ele cu carne, peşte sau alte alimente, sunt o opțiune avantajoasă pentru majoritatea românilor care nu au timp să pregătească masa sau nu au suficient timp la dispoziție pentru a mânca.
Este şi cazul unui clujean care a ales o conservă cu carne de vită. Însă marea i-a fost mirarea când a privit cu atenţie conținutul acesteia.
Mai exact, atunci când a deschis conserva clujeanul a observat urme de "gene şi sprâncene", probabil ale bietului animal care au fost mixate cu bucăți de piele și carne și apoi puse în conservă, notează Ştiri de Cluj.
Potrivit etichetei, conserva conține: ”65% carne de vită, apă, șorici, amidon din cartofi, fibre din grâu, sare iodată, zahăr, condimente (piper alb, ulei de nucşoară, ulei de dafin, boia de ardei), conservant: nitrit de sodiu”.
Aşa că, în cel mai optimist scenariu, probabil că genele găsite de clujean în interior sunt din sorici.