Antena 3 CNN Actualitate Locale Sucevean abia întors de la muncă din străinătate, jefuit de un consătean. Hoțul credea că omul e plin de bani

Sucevean abia întors de la muncă din străinătate, jefuit de un consătean. Hoțul credea că omul e plin de bani

Un bărbat de 30 de ani, recent întors de la muncă din străinătate a fost jefuit de un consătean după suceveanul s-ar fi lăudat că a făcut bani mulți în străinătate. Proaspăt întors în localitate, omul a făcut cinste prietenilor și vecinilor săi.

Sucevean abia întors de la muncă din străinătate, jefuit de un consătean. Hoțul credea că omul e plin de bani
Foto: Pixabay.com
21 Feb 2020   •   11:41

Înainte de închiderea barului, cu aproximativ 20 minute, în incintă au mai rămas gestionarul, bărbatul de 30 de ani, tânărul și fratele lui. Ulterior, bărbatul a plecat spre casă, mergând pe DN 29A, apoipe o alee întunecată, aflată într-o zonă unde nu sunt locuințe și nu este supravegheată video.

În moment acela, bărbatul a fost ajuns din spate de tânărul de 19 ani, care l-a împins în șanțul situat pe marginea aleii. Bărbatul a căzut la pământ, moment în care tânărul i-a scos portofelul și a luat toți banii, 600 de lei, după care a fugit.

Astfel, tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost întorși proprietarului.

Sursa: newsbucovina.ro/

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close