Antena 3 CNN Actualitate Locale Studentul care i-a dat foc profesorului a fost reținut și adus la audieri. Acesta a fost agresiv cu jurnaliștii aflați la IPJ Constanța

Studentul care i-a dat foc profesorului a fost reținut și adus la audieri. Acesta a fost agresiv cu jurnaliștii aflați la IPJ Constanța

Studentul care i-a dat foc profesorului a fost reținut și adus la audieri. Acesta a fost agresiv cu jurnaliștii aflați la IPJ Constanța
Studentul a fost agresiv cu jurnaliștii și a folosit un limbaj licențios | Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    27 Iun 2024   •   15:21

Studentul care i-a dat foc profesorului său, după ce a luat nota 4 la un examen, a fost reținut și dus la audieri, joi. Tânărul a fost agresiv cu jurnaliștii care îl așteptau în fața IPJ Constanța și a folosit un limbaj licențios.

Studentul a fost ridicat de polițiști de la locul de muncă. Acesta lucrează într-o firmă de IT.

Când a fost adus la sediul IPJ Constanța, acesta era recalcitrant și a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști.

Mai mult decât atât, studentul a folosit un limbaj licențios atunci când a fost întrebat despre fapta sa.

Incidentul tulburător a avut loc în cursul zilei de joi, în incinta unei universități din municipiul Constanța. Profesorul ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12:30, cu privire la acest incident, iar în scurt timp au ajuns la fața locului.

Potrivit primelor cercetări, studentul a fost nemulțumit de nota pe care ar fi primit-o la un examen, motiv pentru care a decis să se răzbune pe profesorul care l-a evaluat.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, tânărul l-a stropit cu spirt și i-a dat foc.

În urma incidentului, profesorul ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului.

Oamenii legii au deschis o anchetă.

×
Subiecte în articol: student Constanța profesor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vremea extremă face ravagii în Europa
x close