Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost declarată stare de alertă în județul Brăila, din cauza gunoaielor

A fost declarată stare de alertă în județul Brăila, din cauza gunoaielor

Sănătatea oamenilor este în pericol

stare de alerta in braila gunoaiele
A fost declarată stare de alertă în județul Brăila, din cauza gunoaielor
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   23:25

Prefectura Brăila a anunţat faptul că a fost declarată starea de alertă în judeţ pe o perioadă de 30 de zile din cauză că operatorul de salubritate nu a mai colectat deşeurile.

„Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă declară starea de alertă la nivelul judeţului Brăila, începând de astăzi, 11 iunie 2024, pe o perioadă de 30 de zile, în baza acordului viceprim-ministrului, ministru al afacerilor interne şi a Hotărârii nr. 12/11.06.2024 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Această situaţie a fost generată de întreruperea de către operatorul de salubritate a activităţii de colectare şi transport deşeuri, ceea ce duce la afectarea sănătăţii populaţiei şi poluarea excesivă a mediului”, informează un comunicat de presă al Prefecturii.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ECO Dunărea Brăila a luat act de situaţia de urgenţă constatată şi, împreună cu unităţile administrativ-teritoriale membre, va dispune măsurile legale în regim de urgenţă pentru asigurarea continuităţii activităţii de colectare şi transport al deşeurilor pe raza judeţului Brăila, se precizează în comunicat.

×
Subiecte în articol: Brăila stare de alerta gunoaie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close