Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt șoferii care au murit în tragicul accident cu șapte victime din Olt | „Sunt șocat, nu îmi vine să cred"

Ei sunt șoferii care au murit în tragicul accident cu șapte victime din Olt | „Sunt șocat, nu îmi vine să cred"

Doi șoferi și au pierdut viața în accidentul teribil cu șapte victime petrecut aseară în județul Olt. Primarii comunelor din care se aflau cei doi au fost șocați de vestea tristă.

Ei sunt șoferii care au murit în tragicul accident cu șapte victime din Olt | „Sunt șocat, nu îmi vine să cred"
Ei sunt șoferii care au murit în tragicul accident cu șapte victime din Olt | „Sunt șocat, nu îmi vine să cred"
de Ioana Mircea    |    08 Mar 2023   •   14:19

Accidentul petrecut aseară a avut loc pe DN 65 Pitești – Slatina, localitatea Jitaru, județul Olt, potrivit Centrului Infotrafic. În cele două mașini implicate în accident se aflau șapte persoane dintre care patru au murit, iar trei au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei doi șoferi s-au numărat printre victimele decedate ale accidentului. Se pare că șoferul care a produs accidentul avea doar 23 de ani și era din comuna Corbu. Acesta s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, de Ionuț, un tânăr de 28 de ani. Impactul devastator le-a răpit amândurora viețile.

Citește și: Accident grav pe DN 65, în Jitaru, județul Olt: patru morți și trei răniți | Traficul a fost oprit

Primarul comunei Corbu susține că tânărul era un băiat extraordinar și cuminte.

„Era un băiat extraordinar, cuminte. Făcea parte dintr-o familie de etnie romă, o familie așezată, la locul ei. Dumnezeu să-l ierte, și pe el și pe ceilalți care au murit în acest accident”, declarat primarul din Corbu, Constantin Dinuț.

Pe de altă parte, Ionuț, șoferul care a circulat regulamentar, avea 28 de ani și era din comuna Colonești. El era proaspăt căsătorit, avea o fetiță, și era membru al cunoscutei formații de călușari din această localitate.

În mașina condusă de el se mai aflau tatăl acestuia și un alt tânăr, ambii decedați și ei în accident.

„Sunt șocat, nu îmi vine să cred. Un tânăr de toată isprava, era călușar la noi. În mașină se mai afla și tatăl său, dar și un alt tânăr, și el tot călușar. Păcat de ei. Dumnezeu să-i odihnească”, a spus primarul comunei Colonești, Nicolae Stan, potrivit olt-alert.ro.

×
Subiecte în articol: Olt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cifrele dezastrului pentru Joe Biden, în primele sondaje după dezbatere
x close