Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul suspect că a omorât un om, la Suceava, a fost ridicat de polițiști din poarta vilei sale | Avocat: "Nu știe cum s-a întâmplat. S-a trezit, pur și simplu, acasă!"

Șoferul suspect că a omorât un om, la Suceava, a fost ridicat de polițiști din poarta vilei sale | Avocat: "Nu știe cum s-a întâmplat. S-a trezit, pur și simplu, acasă!"

Șoferul suspect că a produs un accident mortal în localitatea Frumoasa din județul Suceava a fost ridicat de poliție și încătușat.

de Paul Ciurari    |    01 Mai 2024   •   13:10

Scena s-a petrecut miercuri, în jurul orei prânzului, după ce oamenii legii s-au rugat de individ să le deschidă poarta vilei unde se afla.

Primii polițiști care ar fi ajuns la domiciliul suspectului s-ar fi deplasat acolo fără mandat, potrivit Antena 3 CNN.

Ei au încercat să-l determine pe acest tânăr, în vârstă de 21 de ani, să le deschidă poarta imobilului.

În cele din urmă, suspectul a decis să se predea.

În secvențele difuzate de Antena 3 CNN, tânărul este escortat până la mașina poliției, unde este percheziționat, înainte de a fi încătușat și băgat în vehicul.

El nu a făcut nicio declarație.

Avocatul său spune că tânărul nu-și amintește să fi produs accidentul de la Frumoasa.

"Nu știe cum s-a întâmplat. S-a trezit, pur și simplu, acasă. L-a sunat un prieten, spunându-i că a fost implicat într-un accident de circulație din care a rezultat decesul unei persoane (...)

Era destul de speriat când am intrat în casă.

A fost disponibil să colaboreze, să meargă la Poliție", a declarat avocatul suspectului.

Oamenii legii au constatat că, la mai bine de șase ore de la accident, autorul accidentului avea o alcoolemie considerabilă.

El a fost condus la sediul unei unități medicale pentru prelevarea de probe biologice.

În GALERIA FOTO următoare, imagini de la reținerea șoferului suspect în accidentul soldat cu decesul unui om:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere arată că autovehiculul condus de șoferul suspect a lovit în viteză o persoană, care a murit. 

După impact, șoferul a părăsit locul accidentului fără măcar să încetinească.

La fața locului, polițiștii au găsit mai multe elemente de caroserie, folosite pentru identificarea făptașului.

Un localnic a avertizat autoritățile asupra riscului de accidente în zonă

Oamenii legii au organizat mai multe filtre și au ridicat camerele de supraveghere din zonă, în încercarea de a găsi o imagine mai clară a numărului de înmatriculare al șoferului ucigaș.

Merită precizat că accidentul de miercuri dimineață s-a petrecut în fața sediului unui ONG, al cărui director a făcut încă din luna noiembrie, anul trecut, mai multe sesizări către autorități.

El a cerut să se facă trotuare și să se monteze iluminat stradal, pentru că, altfel, în zonă sunt posibile accidente auto.

Autorul sesizărilor susține că în răspunsul primit de la autorități i s-a comunicat că solicitarea sa nu poate fi îndeplinită, deoarece drumul este în reabilitare, iar proiectul nu prevede astfel de lucrări.

×
Subiecte în articol: Suceava accident Frumoasa vila
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close