Antena 3 CNN Actualitate Locale Șine de tramvai, dilatate de la căldură, în București: Patru linii importante au fost complet blocate

Șine de tramvai, dilatate de la căldură, în București: Patru linii importante au fost complet blocate

Societatea de Transport București îi anunță pe călători că tramvaiele de pe patru linii au fost blocate, după ce două șine s-au dilatat.

sine tramvai dilatate bucuresti
Șine de tramvai, dilatate de la căldură, în București: Patru linii au fost complet blocate
de Mia Lungu    |    03 Iun 2024   •   14:45

Tramvaiele care circulă pe liniile 19, 23 și 27 sunt blocate în zona Bulevardul Camil Ressu - Strada Râmnicu Sărat din București ,din cauza șinei dilatate. Și linia 40 a fost blocată din același motiv, pe Bulevardul Basarabia.

"Liniile 19, 23 și 27 – blocate în zona Bd. Camil Ressu/Str. Râmnicu Sărat, pe sensul spre Chimopar, din cauza liniei dilatate.", a transmis Societatea de Transport București (STB).

Din imaginile publicate de oameni pe rețelele sociale se observă că șina este dilatată pe o lungime de aproximativ 3 metri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din același motiv, au fost blocate și tramvaiele de pe linia 40, pe Bulevardul Basarabia, în zona stației Arena Națională, și au circulat deviat timp de 32 de minute. Ulterior, problema a fost remediată iar circulația tramvaielor a fost reluată.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close