Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a cerut iubita în genunchi, în căsătorie. După o lună, prietenii au intrat în apartamentul tânărului. Ce au găsit

Și-a cerut iubita în genunchi, în căsătorie. După o lună, prietenii au intrat în apartamentul tânărului. Ce au găsit

o_1b846n2fd1lmejvblml4fk1knq8.jpg
04 Feb 2017   •   10:40

Un tânăr din Hunedoara s-a sinucis, după un eşec în dragoste, iar drama sa este cutremurătoare. Cu doar o lună în urmă, Cristian şi-a cerut iubita în căsătorie, iar apoi a plecat să muncească în Germania, pentru a strânge bani pentru nuntă şi pentru un apartament, scrie adevarul.ro.

 Moartea misterioasă a lui Uţu, artistul care a dat culoare străzilor. ... Cazul şocant al unei copile de trei ani, bolnavă de pneumonie: a fost ... La câteva zile după Anul Nou, Cristian S. (23 de ani) a dorit să îi facă surpriza vieţii tinerei de care se îndrăgostise. Seara, a invitat-o la Castelul Corvinilor, a îngenuncheat în faţa ei şi a cerut-o de soţie. Înainte de a face acest gest, prietenii săi au oprit maşinile în dreptul celor doi tineri, iar pe portiere au lăsat să se vadă, mesajul „Vrei să fii soţia mea?”. În aplauzele apropiaţilor, tânăra a acceptat căsătoria care urma să fie consfinţită în vara acestui an. Până atunci, cei doi au decis să se despartă pentru o perioadă, tocmai pentru a strânge bani pentru nuntă şi pentru cumpărarea unui apartament în care urmau să locuiască împreună.

×
Subiecte în articol: sinucidere tanar
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close