Antena 3 CNN Actualitate Locale Șeful Poliției Brăila a fost prins beat la volan, după ce un tânăr a intrat cu mașina in el

Șeful Poliției Brăila a fost prins beat la volan, după ce un tânăr a intrat cu mașina in el

politie
Șeful Poliţiei din Brăila avea o alcoolemie de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Sursă foto: arhivă
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2024   •   17:47

Şeful Poliţiei Municipiului Brăila a fost prins băut la volan, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma coliziunii, un tânăr de 19 ani a ajuns la spital.  

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, când autoturismul condus de șeful Poliției din Brăila a fost lovit de un șofer de 19 ani.

În urma impactului, tânărul de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru şeful poliţiei. Acesta avea o alcoolemie de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

„La data de 6 iulie a.c., la ora 19:15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, la ieșire din localitatea Oprișenești a avut loc un accident rutier.

Din primele date se pare că un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, în localitatea Oprișenești, dinspre Buzău către Brăila ar fi fost lovit de un alt autovehicul condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Ianca, ce se deplasa în aceeași direcție.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul în cazul tânărului fiind zero, iar în cazul bărbatului de 42 de ani rezultatul a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: IPJ Brăila băut la volan seful politiei
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close