Antena 3 CNN Actualitate Locale Secretul șocant ținut de mama unui bebeluș din Buzău, timp de doi ani. Ce a putut să îi facă micuțului

Secretul șocant ținut de mama unui bebeluș din Buzău, timp de doi ani. Ce a putut să îi facă micuțului

Femeia, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Nehoiu, județul Buzău, s-a autodenunțat Poliției

Secretul șocant ținut de mama unui bebeluș din Buzău, timp de doi ani. Ce a putut să îi facă micuțului
Secretul șocant ținut de mama unui bebeluș din Buzău, timp de doi ani. Ce a putut să îi facă micuțului
de Adrian Bonciu    |    Ioana Mircea    |    06 Iun 2024   •   15:09

O întâmplare șocantă, petrecută în urmă cu doi ani, a fost descoperită în localitatea Nehoiu, din județul Buzău. O femeie în vârstă de 39 de ani a născut un băiețel pe care l-a îngropat de viu câteva ore mai târziu.

Femeia a ținut secretul până ieri, când ar fi sunat la poliție și s-a autodenunțat. Aceasta a fost audiată și lăsată în libertate, iar anchetatorii vor cere o expertiză pentru a stabili dacă femeia are sau nu discernământ.

Mama bebelușului mort s-a despărțit în urma cu șase ani de bărbatul cu care a făcut 5 copii. Unul dintre ei a murit la trei luni după naștere. După separare a trăit pe străzi și a dormit prin poduri sau garaje ale vecinilor. În urma cu doi ani a rămas însărcinată cu un alt bărbat și a născut în beciul unei case abandonate.

Părăsită de copii, care au rămas prin hotărâre a instanței la tată, femeia a ascuns faptul ca a născut și la câteva ore după ce a adus pe lume pruncul, a săpat o groapă în aceeași curte, între niște ziduri, și a îngropat bebelușul.

După doi ani în care nu a spus nimănui ce a făcut a sunat la Poliție și le-a spus oamenilor legii grozăvia sa.

„Până la efectuarea expertizei psihiatrice, femeia este în libertate. Localnicii din Nehoiu sunt îngroziți de fapta femeii", a spus Valerică Văsîi, prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău

Anchetatorii așteaptă rezultatele celor doua expertize, cea psihiatrica și cea medico-legală, pentru a stabili dacă o arestează pe femeie pentru uciderea unui nou născut, sau o internează într-un spital în cazul în care se va dovedi ca nu a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

×
Subiecte în articol: bebelus mort Buzau
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Patru pescari au murit după ce au băut dintr-o sticlă de pe fundul oceanului
x close