Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât costă să schiezi de Paște în Poiana Brașov

Cât costă să schiezi de Paște în Poiana Brașov

Sezonul de schi a fost prelungit până pe 30 aprilie, în Poiana Brașov. Pasionații de schi vor putea practica acest sport la alte prețuri, de Paște.

BeFunky-collage (1)
Cât costă să schiezi de Paște în Poiana Brașov Sursa foto: Facebook | Poiana Brașov
de Ioana Mircea    |    13 Apr 2023   •   19:01

Primăria Braşov a anunțat astăzi că turiștii care vor petrece sărbătorile de Paşte în Poiana Braşov vor putea schia în condiții bune.

Sezonul de schi a fost prelungit aici, până pe 30 aprilie, datorită noului strat de zăpadă care s-a așternut zilele trecute. Odată cu această modificare și lista tarifelor a fost schimbată.

Astfel, turiștii care vor să schieze în Poiana Brașov, vor plăti mai puțin de Paște, decât în iarnă.

"Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte)", este precizat într-un comunicat de presă emis astăzi de Primăria Brașov.

Citește și: Ofertele pregătite de hotelieri pentru Paște. Cât costă un sejur în Poiana Brașov sau în stațiunile balneare

Un punct de urcare este 5,5 lei, așadar pentru 10 puncte schiorii sunt nevoiți să scoată din buzunare 55 de lei.

"Se schiază în condiţii bune pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roşu, cu ieşire la telescaunul Ruia”, a precizat Primăria Braşov.

×
Subiecte în articol: poiana brasov
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close