Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal uriaș la Spitalul Constanța. Un bărbat s-a dezbrăcat și i-a înjurat pe paznici pentru că nu a fost consultat de urgență

Scandal uriaș la Spitalul Constanța. Un bărbat s-a dezbrăcat și i-a înjurat pe paznici pentru că nu a fost consultat de urgență

barbat agresiv imobilizat
Un bărbat a provocat un scandal uriaş în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Constanța.FOTO captură video Antena 3 CNN
de Alexandra Ghețea    |    21 Sep 2024   •   09:52

Un bărbat a provocat un scandal uriaş în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Constanța. El a intrat în spital, a devenit agresiv și a început să înjure angajaţii. Ulterior s-a dezbrăcat şi a început să-l lovească pe un agent de pază. 

VIDEO Imagini cu un puternic impact emoțional! 

Vineri seară, bărbatul de aproximativ 30 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe și a devenit recalcitrant. Imediat a început să se certe cu cei de acolo. A solicitat să fie consultat de urgență și dus la psihiatrie.

Personalul a încercat să îi explice că trebuie să fie preluat, consultat mai întâi de medicii care erau la urgențe pentru a primi un diagnostic clar.

Bărbatul s-a enervat și mai tare și a devenit și mai agresiv, s-a dezbrăcat și a intrat în conflict cu un paznic de la Urgențe, care încerca să îl liniștească.

Bărbatul l-a agresat și pe paznic, moment în care a fost imobilizat de echipajele de poliție care au venit la fața locului. I s-au efectuat investigațiile necesare, iar mai apoi a fost transferat la psihiatrie pentru o evaluare.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: agresiune spital Constanța
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close