Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la marginea Bucureştiului. Un bărbat care împărțea pliante electorale a fost împușcat în picior

Scandal la marginea Bucureştiului. Un bărbat care împărțea pliante electorale a fost împușcat în picior

A fost scandal cu împușcături la Buftea, în ultima zi a campaniei pentru alegerile locale

pistol airsoft
Un bărbat din Buftea a tras cu o armă airsoft asupra unui grup de oameni de pe stradă
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2024   •   08:53

Un bărbat s-a năpustit cu arma asupra unui grup de oameni. În urma încăierării, un alt bărbat s-a ales cu un glonț într-un picior.

Suspectul s-a făcut imediat nevăzut. Din primele informații, amenințările ar fi început cu câteva săptămâni în urmă pe rețelele de sociale. 

În apropiere de miezul nopții, mai mulți oameni au sunat la 112 pentru a reclama tragerea unor focuri de armă.

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 22:05 poliţiştii oraşului Buftea au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19:00, pe o stradă din oraşul Buftea, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ar fi fost agresat fizic, prin împuşcare, cu o armă de tip air-soft, de către un alt bărbat, de 29 de ani, care ar locui în zonă. Din primele informaţii, în momentul în care a fost agresată, victima efectua activităţi electorale”, transmite IPJ Ilfov. 

Oamenii spun că în ultimele săptămâni au primit mai multe amenințări pe rețelele de socializare. 

În urma împușcăturilor, atacatorul a plecat de la locul faptei, dar a fost depistat de autorități după aproximativ trei ore şi condus la sediul Poliției din orașul Buftea pentru audieri. 

×
Subiecte în articol: Bărbat împușcat pistol airsoft Buftea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close