Antena 3 CNN Actualitate Locale Imaginile momentului! Scandal între jandarmi şi fermieri la protestul naţional. Forţele de ordine s-au pus în faţa utilajelor

Imaginile momentului! Scandal între jandarmi şi fermieri la protestul naţional. Forţele de ordine s-au pus în faţa utilajelor

Imaginile momentului vin de la Mureş acolo unde este scandal între jandarmi şi fermieri. Forţele de ordine s-au pus în faţa utilajelor agricole în timpul protestului naţional al fermierilor.

BeFunky-collage (4)
Imaginile momentului! Scandal între jandarmi şi fermieri la protestul naţional. Forţele de ordine s-au pus în faţa utilajelor Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    07 Apr 2023   •   13:29

Fermierii s-au îmbrăncit cu jandarmii în Mureş, în cadrul protestului naţional al fermierilor români, pentru că nu au fost lăsaţi să intre cu tractoarele pe un anumit sector de drum.

În imaginile surprinse se vede cum jandarmii încearcă să oprească utilajele agricole cu mâinile goale, în încercarea de a-i opri pe fermieri să intre pe străzile din Mureş.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fermierii au recurs la acest gest în semn de protest faţă de lipsa de reacţie a Consiliului Uniunii Europene în ceea ce priveşte importul de cereale din Ucraina.

Citeşte şi: Protest naţional al fermierilor: Sunt blocate patru vămi şi portul Constanţa

Oamenii sunt extrem de supăraţi şi spun că protestul lor nu se poate desfăşura aşa cum îşi doresc, asta pentru că jandarmii încearcă să îi împiedice şi nu le permite să continue cu acţiunea lor de protest.

×
Subiecte în articol: protest fermieri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close