Antena 3 CNN Actualitate Locale Şarpe uriaş, găsit într-un apartament din Constanţa | Oamenii au sunat la 112

Şarpe uriaş, găsit într-un apartament din Constanţa | Oamenii au sunat la 112

A fost panică într-un apartament din Constanţa, acolo unde proprietari au dat nas în nas cu un șarpe de peste un metru lungime. Speriați, oamenii au cerut ajutor la 112.

sarpe apartament constanta
Şarpe uriaş, găsit într-un apartament din Constanţa | Oamenii au sunat la 112 Sursa foto: Facebook Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanta
de Claudia Popovici    |    27 Noi 2023   •   17:58

Incidentul a avut loc, astăzi, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Suceava, din municipiul Constanța.

Când s-au văzut cu un şarpe de peste un metru în casă, oamenii au sunat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța care au ridicat intrusul şi l-au eliberat în mediul său natural.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, ne-a fost cerut ajutorul la numărul de urgențe 112, deoarece într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Suceava din municipiul Constanța a fost observat un șarpe de peste un metru lungime.

Echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-a deplasat la locația respectivă și jandarmii au reușit să descopere și să captureze șarpele. Acesta a fost eliberat apoi în mediul său natural.

Probabil este unul dintre puținele cazuri în care animalul nu a fost total mulțumit de eliberarea în natură, preferând în mod sigur căldura din apartament", a scris Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa pe Facebook. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: sarpe apartament Constanța
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close