Antena 3 CNN Actualitate Locale Au venit, au mâncat, au plecat. Fără să plătească. Dacă ştiţi cine sunt sunaţi la 112!

Au venit, au mâncat, au plecat. Fără să plătească. Dacă ştiţi cine sunt sunaţi la 112!

Au venit, au mâncat, au plecat. Acum sunt de râsul târgului şi cu poliţia pe urme. 

646x404
de Alexandra Dima    |    21 Iun 2022   •   22:23

Patru persoane au intrat în vizorul poliţiştilor din Vaslui după ce au mâncat bine la un restaurant, dar când a venit nota de plată, s-au folosit de un subterfugiu şi au plecat fără să plătească.

Un restaurant din centrul Vaslului a dat publicităţii o fotografie cu două dintre cele patru persoane care au comandat zilele trecute mai multe feluri de mâncare, iar când să plătească, au invocat faptul că au uitat PIN-ul cardului. Pe rând, au plecat din local fără să se mai uite înapoi.

Surpriză însă! Au fost filmaţi de camerele de supraveghere pe întreaga perioadă a şederii lor la restaurant, iar imaginile au ajuns pe mâna poliţiştilor, care îi caută acum pentru explicaţii.

Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumaţia ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai ştiu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoţea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat şi ceilalţi trei de la masă şi s-au făcut nevăzuţi. Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunţat şi poliţia, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut. Oamenii aceştia trebuie să înţeleagă că până să ajungă mâncarea în faţa lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat reprezentantul restaurantului din centrul Vasluiului, potrivit Vremea Nouă.
 

×
Subiecte în articol: Vaslui
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close