Antena 3 CNN Actualitate Românca dispărută de două săptămâni, după ce ar fi plecat să se angajeze la Bruxelles, a fost găsită în Egipt

Românca dispărută de două săptămâni, după ce ar fi plecat să se angajeze la Bruxelles, a fost găsită în Egipt

romanca disparuta politia romana
Femeia ar fi plecat de acasă din municipiul Brașov, cu destinația Belgia, ca să meargă la un interviu de angajare. Sursă foto: Poliția Română
de Ovidiu Stan    |    11 Iul 2024   •   10:11

Femeia de 41 de ani, care fusese dată dispărută de familie în urmă cu jumătate de lună, a fost găsită în Egipt.

Ea plecase din Braşov şi le spusese apropiaților că merge la Bruxelles, pentru un interviu la o firmă la care voia să se angajeze.

Brașoveanca în vârstă de 41 de ani a fost găsită de polițiști după două săptămâni de căutări, în urma activităților de cooperare polițienească internațională. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia ar fi plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Brașov, cu destinația Belgia și ulterior a fost dată dispărută de către familie. Ea a fost depistată acum în Egipt. 

Polițiștii au refăcut traseul în baza informațiilor pe care le-au deținut, verificând atât intrările cât și ieșirile de la punctele de control ale frontierei, iar camerele de supraveghere video au reușit să o surprindă pe femeia dată dispărută.

Până acum, însă, nu se cunoaște dacă aceasta a fost victima vreunei agresiuni.

„La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familile”, anunţa Poliția Română, la momentul dispariţiei.

A  fost alertată Poliția, însă familia a început propria anchetă, atunci când a descoperit că femeia primise în contul ei o sumă destul de mare, de 1000 de euro, în condițiile în care ea rămăsese fără serviciu, și că își luase bilete și pentru Bruxelles, dar și pentru Egipt.

Membrii familiei bănuiesc că intrase în legătură cu un individ care, cel mai probabil, face parte dintr-o rețea de proxenetism, astfel că este foarte posibil ca femeia să fi fost racolată.

×
Subiecte în articol: romanca disparuta Egipt Bruxelles angajare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close