Antena 3 CNN Actualitate Locale Un român a câştigat medalia de aur, după ce a impresionat un juriu internaţional cu tehnica sa de masaj

Un român a câştigat medalia de aur, după ce a impresionat un juriu internaţional cu tehnica sa de masaj

Un terapeut din Oradea a fost medaliat cu aur la campionatul internaţional de masaj organizat la Singapore. Datorită succesului său, România va fi în 2024 gazda următoarei ediţii a acestui campionat. Este pentru prima dată când competiţia va ajunge în România, la București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   10:57

Tânărul a reuşit să impresioneze un juriu internaţional cu tehnica sa de masaj. Orădeanul Adrian Maliţa este terapeutul care a reuşit să câştige aprecierile specialiştilor în tehnicile de masaj, membrii ai juriului campionatului de specialitate din Singapore.

El a obţinut primul loc la trei categorii de masaj.

"A fost un campionat online cu peste 2.500 de participanți din 41 de ţări.Tipul de masaj din finală a fost cel cu ventuze, cel spectaculos, cu flacără, de pe vremea bunicii", spune orădeanul.

Juriul a punctat tehnicile, originalitatea, dar şi ambianţa din timpul şedinţei de masaj. Tehnicile speciale de masaj premiate sunt aplicate cu succes în cabinet.

Citeşte şi: Victor Vulpe, românul care a făcut al doilea cel mai frumos pantof din lume | "E că în povestea Cenușăresei"

Locul al doilea în cadrul aceleiaşi competiţii a fost câştigat de o româncă din Bucureşti.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close