Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Romeo Dragnea, bărbatul din Fetești care a murit după ce a încercat să construiască o bombă artizanală

El este Romeo Dragnea, bărbatul din Fetești care a murit după ce a încercat să construiască o bombă artizanală

Romeo Dragnea, un bărbat de 44 de ani din Fetești, a murit după ce a încercat să construiască o bombă artizanală.

barbat Fetesti mort
El este Romeo, bărbatul din Fetești care a murit după ce a încercat să construiască o bombă artizanală Sursa foto: Romeo Dragnea/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2024   •   12:40

Anchetatorii au găsit în locuinţa bărbatului din Feteşti mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive.

"În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient.

La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive", se arată într-un comunicat transmis, miercuri seară, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Materialele folosite au explodat în locuință, iar bărbatul nu a mai avut nicio șansă.

Pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii.

Cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

×
Subiecte în articol: bombă barbat mort Fetesti Ialomița
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close